CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 13 April 2013

BIRTHDAY PRESENT~~~

9 April 2013

Happy birthday too me..=)
Birthday kali ni, special skit sebb aku dpt celebrate with someone..
kebetulan balik dri hometown, aku naik flight dari Penang ke Subang mlm ni..so, aku pn dijempt dekat Subang Internatinal Airport mcm biasa.. mcm biasa la, kalo kuar msti pegi mkn.kali ni dia bawa aku pgi JM Beriani House dkt subang..Jalan memg aku x ingat la sebb ujan renyai2 plak mlm ni...habess la diet aku mkn nasi beriani mlm ni..jhhaha..Rupa rupnya ada sebijik kek dia bawakkk...haddooii..da pesan jgn beli kekkkk...hahahahaha.. makan Nasi beriani, mkn kek..fuhh..cukop lemakkk kami berdua..hhahaha
and yang paling supprice, aku dapat hadiah birthdyy..hihi..
Nak thu apa...Tengok kat bawaahh..hhaha.sape penah dpt hadiah camni???? Thank u very much...=)

Surat chentaaaa...hahhaa

  tadaaaa...hihihi..hadiahhh terbaekk..hihihihi.. suh aku pgi jogging la tu kan..
Kek rasberry chocolate black forest.hahhaa

 JM beriani House..meletop nasik diaa..sedaaaaaappppp..

Thank u very much ya u..=) 

1 comments:

Post a Comment